Tuesday, May 8, 2012

SELAMAT HARI GURU


UNIT BIMBINGAN KAUNSELING SMK KAJANG UTAMA MENGUCAPKAN SELAMAT HARI GURU UNTUK SEMUA GURU-GURU SMK KAJANG UTAMA YANG TELAH BERUSAHA KERAS DALAM MENDIDIK ANAK2 DIDIK YANG KITA SAYANGI. SEMOGA USAHA YANG BERTERUSAN AKAN MENDAPAT BALASAN DARIPADA ALLAH SWT DALAM BENTUK GANJARAN YANG LAIN PULA. BILA MELIHAT GURU2 YANG DATANG AWAL PAGI DAN BALIK HINGGA KE PETANG UNTUK BERSAMA2 ANAK2 DIDIK UNTUK AKTIVITI KOKURIKULUM MEMANG SANGAT TERHARU. TAHNIAH KERANA KERANA PADA TAHUN INI BERKAT KEGIGIHAN DAN SEMANGAT GURU2 YANG BERUSAHA UNTUK MENJAYAKAN PROGRAM PENGANTARABANGSAAN ALHAMDULILLAH DUA PROGRAM LAWATAN PENANDA ARASAN TELAH BERJAYA DILAKSANAKAN IAITU LAWATAN STUDI PERBANDINGAN KE SMA NEGERI 20 BANDUNG INDONESIA DAN JUGA LAWATAN PENANDAARASAN KE SINGAPURA. KALAU DILIHAT MACAM2 KEKANGAN SEPANJANG USAHA UNTUK MENJAYAKAN PROGRAM INI NAMUN AKHIRNYA TERLAKSANA JUGA. 

TAHNIAH JUGA BUAT SEMUA EX TINGKATAN 5 2011 YANG TELAH BERJAYA MELANJUTKAN PELAJARAN KE UPU SAMAADA UNTUK PROGRAM ASASI, DIPLOMA DAN MATRIK. APAPUN KEPADA YANG BELUM BERJAYA JANGAN PUTUS ASA YA. 

DIKESEMPATAN INI JUGA SAYA DAN RAKAN2 KAUNSELOR INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA GURU2 YANG PERNAH MENGAJAR KAMI SUATU WAKTU DULU TAK KIRA DI MANA JUGA CIKGU BERADA JASA CIKGU KAMI KENANG.

1 comment:

ubksmkkjgutama said...

ACARA SAMBUTAN HARI GURU PADA TAHUN INI AKAN DIMERIAHKAN DENGAN KEHADIRAN ABON JOHAN MAHARALAWAK...TAPI OS TAK DATANG TAU..NANTIKAN....