Monday, November 21, 2011

SEPETANG DI SESI PETANG 2011


SEPETANG DI SESI PETANG DAH LAMA BERLANGSUNG. TAPI CIKGU TAK BERKESEMPATAN NAK MASUKKAN GAMBAR2 NI. PROGRAM INI MERUPAKAN SATU PROGRAM UNTUK MERAIKAN PERPISAHAN SEMPENA CUTI SEKOLAH DAN PENGHARGAAN SEMUA GURU2 SESI PETANG UNTUK PARA PELAJARNYA. SEMUA AJK KELAS MENDAPAT HADIAH DARIPADA GURU TINGKATAN MASING2. ACARA DIMULAKAN DENGAN JAMUAN KELAS DAN DIAKHIRI DENGAN MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH KEPADA SEMUA AJK KELAS, PELAJAR TERBAIK MATAPELAJARAN DAN ANUGERAH KHAS UNTUK PELAJAR SESI PETANG.


ANUGERAH KHAS GURU DIMENANGI OLEH PN HALIMAH..SEORANG GURU YANG BERDEDIKASI...


INI PULA BARISAN PENARI KOTALAM SEKOLAH


KUMPULAN PENARI TARIAN ZAPIN JUGA TURUT MEMBERIKAN PERSEMBAHAN TERBAIK


ORANG KUAT BAHAGIAN HADIAH PN.YAP SIBUK MENGATUR HADIAH.


WAH PN. ARPAH LEPAS NI DAH BOLEH GANTI CIKGU JADI MC. HARI MAJLIS TU CIKGU SIBUK JADI JURU GAMBAR PLAK..


INILAH DUA ORANG PUTERI AMANAH YANG SETIA MEMBANTU PN. YAP


PERSEMBAHAN SAJAK DARI NIVASHINI..BEGITU BERSEMANGAT SEKALI..


INI DIA AMIRAH DUERASIH MERUPAKAN CALON UNTUK PROGRAM NILAM TERBAIK DAH BANYAK BUKU YANG AMIRAH BACA...HEBAT...HOBI YANG BERMANFAAT...AMIRAH SEDANG BERCERITA NI..JANGAN TAK TAHU BERBAKAT BESAR ORANGNYA...DIAM2 UBI BERISI...


EFFA PUN MENCUBA BAKAT BERSAJAK JUGA....BUKAN SAHAJA PANDAI MENARI TAPI PANDAI BERSAJAK JUGA YA...BAGUS ...BERANI MENCUBA.


ROGHINI (1 ARIF)- ANUGERAH PELAJAR BERBUDI BAHASA SESI PETANG( BELIAU JUGA MEMENANGI ANUGERAH PELAJAR BERBUDI BAHASA KESELURUHAN HARI HEM)


YOGATHARSHINI (2 ADIL) - PELAJAR BERPAKAIAN KEMAS (SENTIASA AYU BERBAJU KURUNG DAN BERSOPAN SANTUN  ORANGNYA)


DING MIN ONN (2 ADIL)- ANUGERAH PELAJAR GIGIH SESI PETANG (BELIAU JUGA MERUPAKAN PEMENANG ANUGERAH PELAJAR GIGIH KESELURUHAN HARI HEM)

NOR AZRINA AMRI (2 ADIL) - ANUGERAH PELAJAR IMPIAN HATI ( PAKEJ YANG ADA PADA BELIAU MELAYAKKAN BELIAU MENDAPAT ANUGERAH INI, BERBUDI BAHASA, RAJIN, SOPAN, BERPAKAIAN KEMAS SERTA RINGAN TULANG)

FARAH (1 AMANAH) MEWAKILI CHEONG KEVIN (2 AMANAH) SEDANG MENGIKUTI KEM 1 MALAYSIA-ANUGERAH PEMIMPIN HARAPAN


FARAH (2 AMANAH) SELAKU PENGERUSI KELAS MENERIMA ANUGERAH KELAS PROAKTIF YANG TELAH MEMENANGI ANUGERAH KECERIAAN KELAS MELEBIHI 10 KALI


NANTHA KUMAR (1 AMAN) - PENERIMA ANUGERAH PERUBAHAN SIKAP...

TAHNIAH CIKGU UCAPKAN KEPADA SEMUA YANG BERJAYA....SEMOGA ANUGERAH YANG DIBERIKAN AKAN MEMBERIKAN SEMANGAT KEPADA PELAJAR LAIN UNTUK MEMILIKINYA PADA TAHUN HADAPAN. 

P/S: CIKGU TAK MASUKKAN GAMBAR PENYAMPAIAN HADIAH MENGIKUT KELAS SEBAB TERLALU BANYAK NANTI CIKGU UPLOAD VIDEO YA...

No comments: